Drumles Leerdam

Drumles Leerdam

Drumles Leerdam biedt je de mogelijkheid om in een ontspannen en leuke sfeer de fijne kneepjes van ‘het vak’ te leren. De drumlessen worden in principe individueel gegeven maar duolessen zijn ook mogelijk. Tijdens de lessen worden er diverse onderdelen behandeld, zoals techniek, noten lezen, improvisatie, onafhankelijkheid, sound en play along. Ook wordt er aandacht besteedt aan verschillende drumstijlen en -methodes. Afhankelijk van je muzieksmaak en ambitie maken we een lesplan. Nieuwsgierig geworden? Geef je op voor een proefles en speel binnen de kortste keren mee met jouw favoriete muziek.

Voor wie is drumles geschikt?

Drummen kan op alle leeftijden: of je nu 7 jaar of 88 jaar bent! Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat je er veel plezier aan beleeft. Als iets een keer niet lukt is dat toch helemaal niet erg? Zie er juist de lol van in. Wellicht dat het morgen beter gaat? Of volgende week? Of volgende maand?

Dit is precies de insteek van Drumles Leerdam. Lekker drummen met als doel: groeien. Of dat nou volgende week of volgend jaar is, dat maakt helemaal niets uit. Wij zijn van mening dat als je beter gaat drummen dat het musiceren ook leuker wordt. Je gaat meer op gevoel spelen in plaats van dat je je oefeningen doet. Dit doel kunnen we samen bereiken. Ben jij klaar voor je eerste les?

Een online les van Jody's youtube kanaal

De docenten

Docent/eigenaar Jody van Ooijen heeft veel live speelervaring en probeert dit op een spontane manier over te brengen aan zijn leerlingen. Spelplezier staat bij Jody voorop!

Onze leslocatie

Drumles Leerdam is een onderdeel van Popschool Leerdam en is gevestigd in een modern pand. Wij gebruiken geluidsdichte cabines die ervoor zorgen dat er weinig overlast is. De drumschool is voorzien van een nette wachtruimte zodat je ontspannen kunt wachten. Ook ouders kunnen hier rustig wachten terwijl hun kind les volgt.

Onze drumdocenten

Jody van Ooijen

Docent Drum