Timo Eelkema

ELEKTRISCHE GITAAR |  BASGITAAR

Timo Eelkema gitaarles Leerdam

Lesdag: woensdag en donderdag

Timo begon op 8-jarige leeftijd met gitaar spelen. Eerst klassiek, om een goede basis op te bouwen; enkele jaren later bespeelde hij zijn eerste elektrische gitaar. Zijn interesse in muziek resulteerde in een opleiding aan het conservatorium van Utrecht, waar hij in 2014 afstudeerde in de richting Docent Muziek.

Vanaf zijn 14e heeft Timo in diverse bands gespeeld. Hierin ontdekte hij zijn liefde voor samenspel, improvisatie en compositie. Daarnaast is hij op 19-jarige leeftijd in één van deze bands begonnen met zingen, wat er in resulteerde dat hij naast zijn gitaarspel ook zijn stem verder is gaan ontwikkelen. Later volgden verschillende projecten als gitarist en zanger, waaronder de productie van drie CD’s, het componeren van de muziek voor twee theateruitvoeringen en een tour in Shanghai als gitarist bij een vocal Group.

Sinds 2012 geeft Timo met veel plezier gitaarles aan mensen van alle leeftijden – van akoestisch tot elektrisch, van klassiek tot rock – waarbij altijd uitgegaan wordt van de wensen van de leerling. Iedere woensdag geeft hij gitaarles op de Popschool in Leerdam.